4 tips voor een geslaagd tuinfeest

Geplaatst op

In de zomer gaat er niets boven een heerlijk tuinfeest met alleen maar leuke mensen. Natuurlijk ben je deels afhankelijk van het weer. Toch zijn er een aantal zaken waar je wel invloed op hebt en waarmee je ervoor kunt zorgen dat je tuinfeest zeker geslaagd gaat worden. In deze blog geven we je een aantal tips voor het organiseren van een perfect tuinfeestje.

Houd rekening met het weer

Invloed op het weer heb je niet. Wel kun je op het weer inspelen met verschillende attributen. Voorspelt men slecht weer? Het kan dan helpen om een partytent of andere tent op te zetten, zodat mensen in ieder geval droog zitten. Verwachten ze dat de temperatuur in de avond flink gaat dalen? Adviseer mensen om iets warms mee te nemen zoals een vest en plaats zelf heaters of terrasverwarming in de tuin, zodat mensen het niet koud krijgen.

Versier de tuin leuk

Een gezellige sfeer krijg je natuurlijk allereest al door de aanwezige mensen. Toch kun je de locatie zelf ook een beetje gezellig aankleden met leuke kleurrijke accessoires zoals bloemen, kussens, servetten, lampionnen, buitenlampjes en andere attributen. Wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn? Neem contact op met een professional op het gebied van feesten, zoals Catering & Partyservice Onder de Luifel. Zij hebben muziek, entertainment, meubels, faciliteiten, aankleding en allerlei andere attributen om een gezellige sfeer in je tuin te creëren.

Koude drankjes

De temperatuur van drankjes is erg belangrijk bij een tuinfeest. Niemand zit te wachten op een lauw pilsje in plaats van een heerlijk gekoeld drankje. Zorg dus voor voldoende koelkasten om de drankjes koud te houden. Een andere optie zijn emmers, schalen of kruiwagens waar je ijswater bij de drankjes kunt gieten, zodat de drankjes lekker koel blijven.

Barbecue

Met een barbecue pak je toch meer uit dan met borrelnootjes, chocolaatjes, kleine hapjes en bittergarnituur. Bekijk de mogelijkheden om een barbecue te regelen bij het tuinfeest. Heb je geen zin om zelf barbecues, eten en ander materiaal aan te schaffen? Neem contact op met een professionele cateraar die je volledig ontzorgt in het regelen van vlees en andere barbecue benodigdheden.

Gerelateerde berichten

Tips voor het creëren van een gezonde werkomgeving

We besteden het grotendeels van onze tijd aan werk. Door naar kantoor te gaan, onderweg te denken aan werk of juist in de avonden en in het weekend...

Lees meer

Over ons

Op deze site nemen we graag met je door wat je kunt als het gaat over de verzorging van je dieren.

Contactgegevens

Via info @ kennelvanstoopy.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden