Buitenmeubilair voor bedrijfspanden en commerciële ruimtes

Geplaatst op

Wanneer je op internet zoekt naar buitenmeubelen dan krijg je bijna ontelbaar suggesties van meubels die je buiten neer kunt zetten. Deze beiden echter een sterk wisselende hoeveelheid comfort en duurzaamheid.

In commerciële tuinen, kantoorpanden, restaurants, cafés en horeca gelegenheden wil je natuurlijk meubels neerzetten die lekker zitten, lang mee gaan en er mooi uitzien. Dit beperkt de keuze nogal. Je komt dan al snel uit bij een gespecialiseerd bedrijf, zoals Desko.

Soorten meubels

In het assortiment van Desko vind je buitenmeubilair in verschillende stijlen, zoals een luxe designstoel of juist klassiek. Het assortiment buitenmeubels is zeer compleet en bevat banken,tafels, stoelen, barkrukken en plantenbakken. Al deze meubels kunnen zonder problemen regelmatig buiten gebruikt worden.

Belangrijke eigenschappen

Een van de grote zorgen van commerciële klanten bij het investeren in buitenmeubilair is dat het buiten blijft staan en de tand destijds kan doorstaan.  Daarom selecteren we alleen tuinmeubelen van commerciële kwaliteit die duurzaam, duurzaam, Uv-bestendigen waterbestendig zijn.

De meubels zijn hierdoor goed te gebruiken voor onder andere:

  • Kantoorpanden met buitenruimtes
  • Terrassen van restaurants en cafés
  • Zitgelegenheid in volkstuinen

De buitenmeubels zijn echter ook goed te gebruiken voor particulieren. De klassieke en minimalistische meubels zijn goed te combineren met eventuele aanwezige tuinsets.

Zowel buiten als binnen te gebruiken

Je verwacht het mogelijk niet, maar sommige buitenmeubelen zijn ook goed te gebruiken in binnenruimtes, zoals bijvoorbeeld in een kantoorpand. Vooral als het gaat om de luxere loungestoelen en de designtafels, dan is het helemaal niet gek om deze in een kantoorpand te zetten.

Vooral in de kantine zijn deze meubels vaak een goede toevoeging. Deze meubels zijn extra slijtvast en je kunt er daarom gerust op knoeien. Je maakt de meubels vervolgens eenvoudig schoon met een vochtige doek.Je kunt deze meubels in de zomer ook eenvoudig naar buiten verplaatsen.

Gerelateerde berichten

Tips voor het creëren van een gezonde werkomgeving

We besteden het grotendeels van onze tijd aan werk. Door naar kantoor te gaan, onderweg te denken aan werk of juist in de avonden en in het weekend...

Lees meer

Over ons

Op deze site nemen we graag met je door wat je kunt als het gaat over de verzorging van je dieren.

Contactgegevens

Via info @ kennelvanstoopy.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden