CRM-oplossing voor dierenasielen

Geplaatst op

Via deze wijze kunnen dierenasielen profiteren van het gebruik van een CRM-systeem.

Wereldwijd is er een digitale transformatie aan de gang. Verschillende soorten bedrijven hebben de mogelijkheden om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren door het gebruik van passende softwareoplossingen en deze mee te nemen naar het digitale tijdperk.

Instellingen die geen deel uitmaken van de particuliere sector in de traditionele zin van het woord kunnen ook profiteren van het gebruik van bedrijfssoftware. Hieronder bekijken we graag enkele belangrijke functies van CRM-software voor dierenasielen en laten we zien hoe deze faciliteiten ook kunnen profiteren van het gebruik van een CRM-systeem.

Wat is CRM?

“CRM” is de afkorting voor Customer Relationship Management; klantrelatiebeheer of klantenservice. Enerzijds is dit de centrale oriëntatie van een bedrijf op de eigen klanten. Tegelijkertijd gaat dit echter ook gepaard met de noodzaak om alle klantrelatieprocessen systematisch in te richten. Een CRM-systeem stelt bedrijven in staat om al deze processen digitaal in kaart te brengen. Binnen de software kunnen ze vervolgens zowel worden beheerd als geoptimaliseerd. Op deze manier kan CRM-software bedrijven helpen hun eigen klantrelatieprocessen naar een nieuw niveau te tillen.

Bedrijfssoftware voor dierenasielen

Als het gaat om dierenasielen, wordt er meestal niet gesproken over klanten. Maar ook deze faciliteiten kunnen profiteren van de soorten bedrijfssoftware. Allereerst moet bijvoorbeeld ook op deze gebieden de voorraadbeheer worden beheerd. Een ERP-systeem is dus ook bij dit soort instellingen de moeite waard. Daarnaast zijn dierenasielen afhankelijk van donaties of profiteren ze daarvan. CRM-systemen, die speciaal voor deze branche zijn ontworpen, hebben meestal al standaard een geïntegreerd donatiebeheersysteem. Ook ledenadministratie is vaak geïntegreerd. Via een bijbehorende interface naar een e-mail- of nieuwsbrieftool kan vervolgens eenvoudig en automatisch content naar alle leden worden verzonden . Marketing automation kan ook worden gebruikt om op gepersonaliseerde inhoud naar leden of potentiële leden te sturen.

Een bedrijfssoftware op de markt is van Teamleader. Teamleader helpt met het versimpelen van uw werk. Bespaar tijd, Verkoop meer. Teamleader integreert met al uw favoriete tools, zoals Gmail, Mailchimp en Outlook.

Gerelateerde berichten

Een stevige wandeling met je hond

Als trotse eigenaar van een viervoeter weet je vast hoe belangrijk het is om regelmatig een flinke wandeling met je hond te maken. Op de website van...

Lees meer

Over ons

Op deze site nemen we graag met je door wat je kunt als het gaat over de verzorging van je dieren.

Contactgegevens

Via info @ kennelvanstoopy.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden