Verlichting voor in de tuin

Geplaatst op

Verschillende soorten verlichting kunnen voor een heel mooi effect zorgen voor in de tuin. Ook al zit je zelf niet in de tuin is het toch leuk als je een mooi uitzicht hebt vanuit je huis in je eigen tuin. Daarnaast kan sommige verlichting ook nog eens voor een hele chique look zorgen waardoor het zeker in het donker, er erg goed eruit ziet. Je hebt het denk ik zelf ook wel eens voorbij zien komen, van die huizen met van die mooie buitenverlichting. In deze blog gaan we je adviseren hoe jij ook van de buitenkant van je huis een kunstwerk kunt maken.

Een buitenwandlamp

Bij je voordeur wil je eigenlijk altijd gewoon een lamp hebben. Als er dan mensen ’s avonds naar je huis toe komen ziet het er niet uit als een dooie boel met een lamp bij de deur. Je hebt qua lampen mooie opties voor buitenwandlampen. Het design wat wij aanraden voor bij de deur is het design die twee kanten op schijnt zowel naar boven als naar onder. Zo’n moderne buitenwandlamp zorgt voor erg veel verlichting bij de deur en laat het ook lijken alsof je huis wat levendiger is.

Inbouwspots

Als je iets van een overkapping hebt in de voortuin of in de achtertuin dan is het leuk om daar in inbouwspots te installeren. Naast dat deze inbouwspots heel praktisch zijn voor jezelf onder de overkapping is het ook nog eens hele mooie verlichting die best wel goed zit weggestopt. Je zult dus een beetje het industriële element van de lamp vermijden maar toch veel licht krijgen. Daarnaast zijn inbouwspots vaak ook niet duur en makkelijk zelf te installeren.

Tuinspot

Een tuinspot is een lamp die je in het gras of gewoon in de voortuin in de grond steekt. Je kunt deze lamp schijnen op je huis zodat er veel belichting op je huis staat. Dit is alleen niet het mooiste licht wat je kunt hebben omdat het best wel veel en breed is en niet echt subtiel. Daarnaast is licht vanuit de grond door middel van een tuinspot niet altijd even mooi. Maar toch is een tuinspot als lamp in de achtertuin wel heel praktisch omdat het wel heel veel verlichting geeft.

Conclusie

Verschillende opties wanneer het aankomt op tuinverlichting. De een soort tuinverlichting is wat praktischer en de andere wat eleganter kunt hoop je in deze blog genoeg te hebben geïnformeerd over verschillende opties voor verlichting in de tuin.

Gerelateerde berichten

Tips voor het creëren van een gezonde werkomgeving

We besteden het grotendeels van onze tijd aan werk. Door naar kantoor te gaan, onderweg te denken aan werk of juist in de avonden en in het weekend...

Lees meer

Over ons

Op deze site nemen we graag met je door wat je kunt als het gaat over de verzorging van je dieren.

Contactgegevens

Via info @ kennelvanstoopy.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden