Welke vloer leg je gemakkelijk in je serre?

Geplaatst op

Er zijn veel opties als het gaat om de inrichting van je serre. Voor de mensen die niet weten wat een serre is: dit is een uitbouw van je woning die voor het grootste gedeelte uit de ramen bestaat. Zo kan de zon lekker naar binnen schijnen en krijgen tropische planten de ruimte om te groeien en te bloeien. Dus in de winter kun je genieten van een heerlijke binnentuin in de serre. Het is belangrijk dat er een vloer ligt in de serre waar je op kunt bouwen; de basis voor de rest van je interieur. 

Wat is de ideale basis voor je serre?

Om een geweldig interieur te kunnen maken, moet je natuurlijk een goede basis hebben waaruit je kunt vertrekken. We raden je aan om te gaan voor een van de vele mooie gietvloeren wanneer je dit doel wilt bereiken. Een gietvloer is de ideale basis voor je serre.

Wat is precies een gietvloer?

Met een gietvloer kun je heel gemakkelijk een stevige basis leggen voor het interieur van je serre, zoveel is duidelijk. Het is een vloer gemaakt van kunststof die gegoten wordt over een egale vloer. Het voordeel van deze vloer is dat deze zo sterk is. 

Oorsprong gietvloer

Oorspronkelijk komt de vloer uit de medische en industriële context. Daar moest de vloer zich bewijzen bestand te zijn tegen de invloed van zuren, olie en zware belasting als het gaat om gewicht van machines. Door zijn zuurbestendige en flexibele eigenschappen is de gietvloer ideaal als je gaat voor een slijtvaste vloer. 

Ideaal voor?

Geen verrassing dat jonge ouders en starters houden van deze vloer, want toekomstige of al aanwezige kinderen kunnen de vloer niet beschadigen. Verder is de vloer ook erg makkelijk te reinigen, dit kan gewoon met een vochtige dweil. Zo zullen de kinderen minder snel ziek worden; al het vuil is van de vloer verdwenen wanneer je hem lekker gedweild hebt.

Gerelateerde berichten

Tips voor het creëren van een gezonde werkomgeving

We besteden het grotendeels van onze tijd aan werk. Door naar kantoor te gaan, onderweg te denken aan werk of juist in de avonden en in het weekend...

Lees meer

Over ons

Op deze site nemen we graag met je door wat je kunt als het gaat over de verzorging van je dieren.

Contactgegevens

Via info @ kennelvanstoopy.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden